Laptop reparatie in Roosendaal

Heeft u laptop reparatie nodig?

Bent u hard aan het werk en laat u uw koffie over uw laptop vallen? Of net willen beginnen met studeren maar de laptop niet meer aankrijgen? Of een potje gamen met vrienden maar altijd de laatste zijn die het spel heeft opgestart. Geen nood, voor de meeste problemen hebben wij een geschikte oplossing in huis.

Reparatiefanaat repareert al jaren notebooks in een handomdraai. Het maakt niet uit of dat het gaat om een HP, DELL, MSI of een ander merk. Onze monteurs vervangen schermen, toetsenborden, accu’s harde schrijven en andere onderdelen meestal binnen 1 tot 3 werkdagen.

We helpen zowel particuliere als zakelijke klanten. Mocht u een laptopreparatie nodig hebben of heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Reparatiefanaat is gevestigd aan de Nieuwe markt 65H in Roosendaal.

Veelgestelde vragen

Wij zijn gevestigd aan het volgende adres:
Nieuwe Markt 65H 4701AD Roosendaal
E: info@reparatiefanaat.nl
T: 0165 201 047

De kosten verschillen heel erg per soort reparatie die wij kunnen uitvoeren, we hebben een speciale tarieven pagina waar u de meeste tarieven kan inzien. Mocht u toch nog vragen hebben over deze tarieven dan kunt u ons altijd contacteren

De doorlooptijd van de reparatie is afhankelijk van de
voorraad en de eventuele levertijd van de onderdelen die nodig zijn. Dat kan variëren
van 1 tot 4 werkdagen uit voorraad in Nederland. Mochten de onderdelen uit het
buitenland moeten komen is het ongeveer 5 tot 14 werkdagen.

Een reparatie wordt doorgaans binnen 1-3 werkdagen afgehandeld

Naast de PC, laptop, iMac, MacBook of een overig apparaat is het belangrijk om de stroomkabel en adapter mee te nemen.

Overige accessoires zoals muizen en tassen ed. kunnen thuis blijven

Ja, wij kunnen uw apparaat bij u thuis ophalen hiervoor hebben wij een speciaal ophaalservice voor opgericht. U kunt uw apparaat door ons laten ophalen voor €10 inclusief BTW binnen een straal van 5KM vanaf onze locatie mocht u verder weg wonen kunt u ons altijd contacteren voor de mogelijkheden

Reparatiefanaat verzorgd zowel computerreparatie als computerhulp.

  • Computer reparatie
  • Laptop reparatie
  • MacBook reparatie
  • iMac reparatie

Wij zitten niet aan jou gegevens en brengen geen enkele wijzigingen hierop aan. Mocht er door de werkzaamheden toch een kans bestaan dat er gegevens verloren gaan dan maken wij altijd eerst een back-up van uw gegevens.

Tip: Maak zelf ook altijd een back-up van je belangrijke bestanden, bijvoorbeeld op een usb stick of een externe harde schijf

Je persoonlijke gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld en worden niet ingezien door onze medewerkers. Je gegevens worden ook niet bewaard of voor andere doeleinden gebruikt

Ja zeker! Wij helpen u ook met andere zaken dan computer reparatie. Wij hebben een speciale website: www.computerfanaat.nl speciaal voor computerhulp aan huis en computerhulp bij ons op locatie. U kunt ons ook altijd via deze website contacteren

Ruim aanbod aan diensten

Vind je niet wat je zoekt? Vraag dan naar de mogelijkheden

Laptop gaat niet meer aan

Gaat uw laptop niet meer aan? Of wel aan maar u ziet alleen maar een zwart scherm? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Een kapotte accu, een moederbord probleem of de oplader is niet goed meer. Gelukkig kunnen we in elk geval een onderzoek doen en na uw toestemming repareren.

Laptop scherm kapot

Ziet u een barst in het LCD scherm van uw laptop? Of zijn er alleen nog maar kleuren zichtbaar na een val? Dan is waarschijnlijk uw scherm kapot van uw notebook. Geen nood, wij repareren uw laptop snel en deskundig.

Laptop HDD vervangen voor SSD

Wilt u graag dat uw laptop een heel stuk sneller word en heeft u nog een langzame harde schrijf? Onze monteurs kunnen deze schrijf vervangen voor een Solid State Drive (SSD). Met deze aanpassing zal het opstarten van uw laptop en het laden van grote bestanden een stuk sneller gaan.

Toetsenbord vervangen

Ontbreken er toetsen omdat je laptop gevallen is of nog erger reageert je toetsenbord niet meer omdat er water overheen is gegaan? Onze specialisten kunnen het toetsenbord vervangen. Het maakt voor ons niet uit of dat het een Acer, HP. DELL, Toshiba of een ander merk is.

Andere problemen

Heeft u andere problemen zoals: een ratelende ventilator laptop word warmer dan normaal kapotte camera defecte spreakers Ook dan kunnen we uw laptop onderzoeken en na uw toestemming beginnen met de reparatie.

Oude laptop inleveren

Wij kunnen u helpen met het recyclen van uw oude laptop. Mocht u een laptop hebben liggen die u wilt inleveren dan kunt u contact met ons opnemen voor een mogelijkheid om uw oude computer bij ons in te leveren. Zo houden wij samen het milieu schoon.

Waar kan ik jullie vinden voor computer reparatie?

Wij zijn gevestigd aan de Nieuwe markt 65H in Roosendaal. Dit is onze service locatie mocht u computerproblemen ervaren of heeft u een computerreparatie nodig dan kunt u ons het best van te voren contacteren om te zorgen dat we elkaar niet mislopen.

Scroll naar boven