Computerreparatie in Roosendaal

Heeft u computerreparatie nodig?

Balen zeg, dat je computer niet meer goed werkt. Gelukkig kunnen wij je in veel gevallen nog helpen met de reparatie van jouw computer. Mocht uw computer niet meer aan gaan? Mocht u een upgrade willen hebben omdat uw computer te sloom is? Of is uw harddisk defect? Dit is een greep uit onze diensten van computer reparatie.

Wat de reparatie ook is wij hebben altijd een oplossing in huis. Vaak kunnen wij uw computer al repareren binnen 1 tot 3 werkdagen.

Reparatiefanaat repareert al jaren computers voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Mocht u een computerreparatie nodig hebben dan kunt u ons altijd contacteren.

Reparatiefanaat is gevestigd aan de Nieuwe markt 65H in Roosendaal.

Veelgestelde vragen

Wij zijn gevestigd aan het volgende adres:
Nieuwe Markt 65H 4701AD Roosendaal
E: info@reparatiefanaat.nl
T: 0165 201 047

De kosten verschillen heel erg per soort reparatie die wij kunnen uitvoeren, we hebben een speciale tarieven pagina waar u de meeste tarieven kan inzien. Mocht u toch nog vragen hebben over deze tarieven dan kunt u ons altijd contacteren

De doorlooptijd van de reparatie is afhankelijk van de
voorraad en de eventuele levertijd van de onderdelen die nodig zijn. Dat kan variëren
van 1 tot 4 werkdagen uit voorraad in Nederland. Mochten de onderdelen uit het
buitenland moeten komen is het ongeveer 5 tot 14 werkdagen.

Een reparatie wordt doorgaans binnen 1-3 werkdagen afgehandeld

Naast de PC, laptop, iMac, MacBook of een overig apparaat is het belangrijk om de stroomkabel en adapter mee te nemen.

Overige accessoires zoals muizen en tassen ed. kunnen thuis blijven

Ja, wij kunnen uw apparaat bij u thuis ophalen hiervoor hebben wij een speciaal ophaalservice voor opgericht. U kunt uw apparaat door ons laten ophalen voor €10 inclusief BTW binnen een straal van 5KM vanaf onze locatie mocht u verder weg wonen kunt u ons altijd contacteren voor de mogelijkheden

Reparatiefanaat verzorgd zowel computerreparatie als computerhulp.

  • Computer reparatie
  • Laptop reparatie
  • MacBook reparatie
  • iMac reparatie

Wij zitten niet aan jou gegevens en brengen geen enkele wijzigingen hierop aan. Mocht er door de werkzaamheden toch een kans bestaan dat er gegevens verloren gaan dan maken wij altijd eerst een back-up van uw gegevens.

Tip: Maak zelf ook altijd een back-up van je belangrijke bestanden, bijvoorbeeld op een usb stick of een externe harde schijf

Je persoonlijke gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld en worden niet ingezien door onze medewerkers. Je gegevens worden ook niet bewaard of voor andere doeleinden gebruikt

Ja zeker! Wij helpen u ook met andere zaken dan computer reparatie. Wij hebben een speciale website: www.computerfanaat.nl speciaal voor computerhulp aan huis en computerhulp bij ons op locatie. U kunt ons ook altijd via deze website contacteren

Ruim aanbod aan diensten

Vind je niet wat je zoekt? Vraag dan naar de mogelijkheden

Computer gaat niet meer aan

Mocht uw computer niet meer aan gaan? er kunnen dan veel redenen zijn: Het computer geheugen kan kapot zijn of uw voeding kan kapot zijn en ga zo maar door. Wij kunnen uw computer voor u nakijken als u niet precies weet wat er met uw computer aan de hand is. Hiervoor rekenen wij alleen onderzoekskosten van €35 dit word alleen berekend als u de reparatie niet door ons laat uitvoeren.

Moederbord defect?

In veel gevallen kunnen wij als een moederbord defect is de moederbord vervangen voor een nieuwe en de hardware die in uw computer zit overzetten naar het nieuwe moederbord.

Videokaart vervangen

Heeft u geen beeld meer en ligt het niet aan de monitor? in de meeste gevallen is dan de videokaart kapot. We kunnen dan de videokaart voor u vervangen en alles weer in orde voor u maken.

SSD upgrade

Mocht uw computer erg sloom zijn en wilt u uw computer sneller maken? Dan kunt u ervoor kiezen om een SSD in uw computer te laten plaatsen. een SSD kan tot wel 15x sneller zijn dan een traditionele harde schijf.

Andere problemen

Hierboven staan de meest voorkomende problemen uitgelegd echter zijn er natuurlijk nog meer problemen die kunnen voorkomen. Computer op maat laten maken, Software installatie, Computer opschonen en virussen verwijderen. U kunt altijd contact met ons opnemen voor andere problemen. Wat het probleem ook is wij hebben vaak een oplossing!

Oude computer inleveren

Mocht u een oude computer hebben waar u niks meer mee doet? Dan kunt u die gratis inleveren bij ons. Wij zorgen ervoor dat alles netjes gerecycled wordt en dat uw data veilig vernietigd wordt. Mocht u uw apparaat willen inleveren dan kunt u contact met ons opnemen.

Waar kan ik jullie vinden voor computer reparatie?

Wij zijn gevestigd aan de Nieuwe markt 65H in Roosendaal. Dit is onze service locatie mocht u computerproblemen ervaren of heeft u een computerreparatie nodig dan kunt u ons het best van te voren contacteren om te zorgen dat we elkaar niet mislopen.

Scroll naar boven